Hoe kan ik je helpen?

Mijn naam is Jacques Bais,

Mensen bij elkaar brengen en mensen verder helpen hun doelen te bereiken is iets waar ik (Jacques Bais) al mijn hele leven al heel veel plezier aan beleef, energie in steek en energie van krijg. Ik geloof in het principe van “je ontvangt omdat je geeft”

Na 36 jaar bij NCR, waar ik met veel plezier en trots heb gewerkt in verschillende managementposities, nationaal en internationaal, heb ik in 2007 Netcircuit opgericht en help ik ondernemers en organisaties met speciale programma’s om communicatie binnen de afdelingen en tussen managers en medewerkers te verbeteren. Per 1 januari 2023 ben ik gestopt met de activiteiten van Netcircuit Marketing om me meer te weiden aan m’n hobbies.

In de afgelopen jaren heb ik me gestoord aan de bekende social media platformen, met name de manier waarop omgegaan wordt met privacy, de (voor mij ongewenste) reclame en het feit dat men alles wat je doet op internet volgt en vastlegt. Dat was voor mij de reden om de “Online Society” (Online Gemeenschap) te starten.

De Online Society is “Anders dan Anderen” omdat je bij de Online Society niet gehinderd wordt door ongewenste reclame boodschappen en advertenties. Ook word je niet gevolgd en jouw activiteiten worden niet vastgelegd. Er zijn daarom ook geen advertentie-inkomsten bij de Online Society. De “Online Society” is beschikbaar als App voor de iPhone/iPad en de Android Phone c.q. Tablet.

Op verzoek zal ik een klankbord en coach zijn voor directeuren en leden van Management Teams. Naast meer dan 15 jaar als ondernemer en 36 jaar in meerdere managementposities (nationaal en internationaal) deel ik graag mijn kennis en ervaring.

Voor uitgebreide informatie neem contact met me op via 06 4215 1171. E-mailen kan ook via jacquesbais@outlook.com.

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais