Maak je dromen waar!

Heb je ooit een droom gehad die zo geweldig was dat je hem wilde waarmaken?

Misschien wilde je een beroemde schrijver worden, een piloot of een astronaut, of een wereldreiziger. Misschien wilde je iets doen wat niemand anders ooit had gedaan, of iets wat de wereld zou veranderen. Misschien wilde je gewoon gelukkig zijn.

Afbeelding gemaakt met behulp van AI van Bing

Sommige mensen dromen van grootse dingen, maar ze doen er niets mee. Ze laten hun dromen maar liggen in een hoekje van hun hoofd, of ze begraven ze onder een berg van excuses. Ze denken dat hun dromen te moeilijk zijn om te bereiken, of te onrealistisch, of te egoïstisch. Ze denken dat ze niet genoeg tijd hebben, of geld, of talent. Ze denken dat ze niet goed genoeg zijn.

Anderen worden wakker en gaan hun dromen realiseren. Ze laten zich niet tegenhouden door angst, de mening van een ander of twijfel. Ze zetten hun dromen om in doelen, en hun doelen in acties. Ze werken hard, leren veel, en geven niet op. Ze zoeken naar kansen, naar inspiratie en vragen ook om hulp. Ze geloven in zichzelf en het vermogen om hun dromen te realiseren.

Wat voor soort persoon ben jij? Droom je alleen maar, of doe je er ook iets mee? Het is nooit te laat om je dromen na te jagen. Het is nooit te vroeg om te beginnen. Het is jouw leven, en jij bepaalt wat je ermee doet. Dus waar wacht je nog op.

Begin met het waarmaken van jouw dromen, hou vol en veel succes!

Hartelijke groet,

Jacques Bais

Lid van de Online Society

Afbeeldingen gemaakt met behulp van AI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s