Vernieuwd Naslagwerk

Om aan klanten te komen, moet je zoveel mogelijk mensen vertellen wat je doet, telkens en telkens weer. Hoe kun je zoveel mogelijk mensen vertellen wat je doet en zorgen dat ze je daarbij ook nog kennen, aardig vinden en vertrouwen? Netwerken is en blijft daarom één van de krachtigste marketingstrategieën voor het verkrijgen van leads en opdrachten.

Zakelijk netwerken, daar heeft men soms moeite mee. “Netwerken is niets voor mij.” We ‘vergeten’ dan vaak dat we een kennis hebben die bij een bedrijf werkt waar we graag een keer contact mee zouden hebben of we horen toevallig dat de schoonvader van een vriend of vriendin, directeur is van een bedrijf dat diensten levert waar we behoefte aan hebben.

Uiteindelijk gaat zakelijk netwerken ook om scoren, ook al zal niet elke “flirt” resultaat opleveren, veelal zijn het prettige gesprekken waarvan je je de personen blijft herinneren en misschien kan aanbevelen bij anderen of door hen aanbevolen worden.

In het Naslagwerk Netwerken vind je de juiste adviezen en tips om de koude acquisitie warm te maken door te netwerken, zowel online als offline.

Het Naslagwerk Netwerken bevat onder meer

Waar, wanneer, waar en hoe kan je netwerken?

Hoe haal je meer (orders/omzet en klanten) uit je netwerk?

Pitchen? Wat is pitchen, wanneer wel en wanneer niet pitchen.

Hoe haal je meer resultaat uit een beursbezoek

Hoe zet je jouw visitekaartje in!

Naamsbekendheid vergroten.

Low-cost Marketing tips en adviezen.

Van de eerste versies van het Naslagwerk zijn destijds verkocht voor de prijs van € 17,50.

De huidige versie is zowel als e-boek of PDF te lezen en te downloaden én is gratis bij een abonnement van de Online Society.

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s